Laadukkaat tuotteet

Oikeat tuotteet ammattilaisen käsissä

CE-merkityt ja Suomessa testatut tuotteemme perustuvat erittäin korkeaan laatuun, helppoon asennustekniikkaan ja viimeisteltyyn ulkonäköön. Meiltä saat kaiken tarpeellisen hormeihin ja savupiippuihin – tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu pohjoisen olosuhteisiin!

Laadukkailla tuotteillamme saat kuntoon myös muun muassa kerrostalojen ja rivitalojen ilmanvaihdon. Kokoojakammio ja Turbowent-vedonparantaja pitävät huolen optimaalisesta vedosta ja ilmanvaihdon tehokkuudesta. Toteutamme nykyaikaisen ilmanvaihdon kerrostaloihin ja rivitaloihin mittatilaustyönä.

 • Terässavupiiput

  Terässavupiippu Hormex Nova SM

  Kattava terässavupiippujärjestelmä, jossa eristeenä tulenkestävä mineraalieriste. Hormex Nova SM -terässavupiippu soveltuu kaikille polttoaineille (öljy, kaasu, kiinteä) sekä monenlaiseen käyttötarkoitukseen, kuten takkoihin, kiukaisiin, kondensoiviin kaasu- ja öljylaitteisiin, sekä teollisuuteen. Alhaisille lämpötiloille, kuten esim. kondensoiville kattiloille, tulevat moduulien mukana erikoistiivisteet.

  Kyseinen hormityyppi soveltuu kaikkiin kohteisiin ja koko valitaan käyttötarkoituksen mukaan. Hormin ulkovaipan vaihtoehtoina ruostumaton teräs tai polttomaalaus valittuun RAL-sävyyn. Teräksinen savupiippu kestää!

 • Piipunhatut

  Mittatilauspiipunhatut

  Meiltä saat piippuusi oikean kokoisen hatun myös mittatilaustyönä. Valmistamme piipunhatut tarvittaessa mittojen mukaan. Kysy lisää! 

 • Hormisaneerausmassat

  Hormisaneerausmassat

  Hormisaneerausmassa on tulenkestävä massa hormien tiivistämiseen sisältäpäin. Se on amorfinen kalsium-silikaattipohjainen, hydraulisesti sitova ja kemiallisesti kestävä sivelymassa, joka on helposti asennettavissa rakenneaineisiin savuhormeihin.

 • Savukaasuimurit

  Savukaasuimurit

  Hormi-imuria eli savukaasuimuria käytetään, jotta hormiin saadaan aikaiseksi optimaalinen veto. Vaihtuvien sääolosuhteiden johdosta veto ei aina ole samanlainen, esim. matalapaineella hormin vetoa voi joutua koneellisesti parantamaan. Valikoimistamme löytyy useita erityyppisiä imureita erikokoisille ja erityyppisille hormeille.

  Vedonparantajat parantavat painovoimaisen ilmanvaihdon vetoa käyttäen tuulta hyödykseen. Turbowent-vedonparantajien turbiini pyörii aina samansuuntaisesti riippumatta tuulen suunnasta tai nopeudesta.

 • Sukitukset

  Sukitukset

  Myymme edistyksellistä Fitfire+-ilmahormien sukitusmenetelmää, jonka avulla pystyt toteuttamaan ilmahormien sukitukset asiakkaillesi on nopeasti, helposti ja siististi. Fitfire+ -menetelmän avulla saat tehtyä hormista tiiviin, yhtenäisen ja saumattoman ilman purku- tai muuraustöitä. Fitfire+ -menetelmä sopii sekä muuratuille että betoni-, kevytbetoni-, kipsi- ja asbestisementtikanaville. Olemme yksi maan vanhimmista sukitusmenetelmiä myyvistä yrityksistä, joten voit luottaa ammattitaitoomme.

  Fitfire+ -menetelmällä tehty ilmahormien sukitus parantaa yleensä vuorattujen hormien vetoa merkittävästi, sillä sisäpinnasta tulee erittäin tiivis ja sileä. Menetelmää käytetään erityisesti linjasaneerausten yhteydessä, joissa vanhat hormit tiivistetään nykymääräysten mukaisiksi. Vanhan hormin koko säilyy lähes muuttumattomana.

  Ilmahormien sukitukselle 30 vuoden takuu

  Fitfire+ -sukituksessa ilmanvaihtokanavaan vedetään taiteltu vuorausletku, joka paisuu muotoonsa höyryn avulla ja puristuu hormin reunoihin tiiviisti. Tiivistesukka tiivistää tehokkaasti vuotavat saumat ja kanavien väliset reiät muodostamalla kanavaan oman painonsa kannattavan vuorauksen. Samalla hormien paloturvallisuus paranee.

  Ilmahormien sukituksen Fitfire+ -menetelmällä voi tehdä vain yritys, jolla on menetelmän vaatima osaaminen. Fitfire+ -sukitus on ETA-hyväksytty ja sillä on 30 vuoden takuu. Tarvittaessa voimme opastaa asiakkaitamme asennuksissa.

  Menetelmän edut:

  • Nopea, helppo ja siisti asennus ilman purku- ja muuraustöitä
  • Tiivis, saumaton ja yhtenäinen hormi (luokka E)
  • Itsekantava rakenne, ei lisätuen tarvetta
  • Sileä sisäpinta nopeuttaa savukaasujen kulkua
  • Ei pituusrajoituksia
  • Paksumpi ainevahvuus kuin perinteisillä materiaaleilla
  • Täysin korroosion ja kondensaatin kestävä

Vanhat tulisijat ovat oikeasti arvotavaraa!

Monessa vanhassa talossa tulisijat ovat poistettu käytöstä niiden huonon kunnon vuoksi. Useasti tarkastuksessa paljastuu, että vanha tulisija voidaan korjata helposti toimivaksi.

Juha Viikari
Takkatohtori

Tilaa kartoitus, anna tohtorin tutkia ensin!